12,5 JAAR Inge Rens Jewellery Design & WEBSHOP online

Datum: 07-07-2024

Wow…time flies when you’re having fun!

Terug naar 7 januari 2008; Als jonge student in mijn afstudeerjaar aan de Kunstacademie in Maastricht, schreef ik me in bij Kamer van Koophandel als goudsmid. Ik studeerde een paar maanden later af en naast mijn eigen bedrijf werkte ik parttime als goudsmid bij een juwelierszaak.
In 2011 hakte ik de knoop door. Ik nam ontslag en ging fulltime aan de slag als zelfstandige en daar heb ik tot de dag van vandaag nog geen seconde spijt van gehad. Ik werkte nog altijd steeds vanuit een omgebouwde slaapkamer in ons huis; een fijn, maar klein atelier. Klanten ontving ik “gewoon” aan de eettafel in de woonkamer en dat liep wat uit de hand.
In 2015 kwam daar verandering in en opende ik mijn eigen winkel met open atelier. Waar ik naast mijn eigen sieraden-collectie ook horloges en sieraden verkoop van getalenteerde ontwerpers & goudsmeden.

Mede dankzij jullie vier ik mijn 12,5 jarig jubileum, dank daarvoor!

Naast het 12,5 jarig jubileum is er nog ander leuk nieuws. Het is nu mogelijk mijn sieraden te shoppen vanaf je eigen bank in de gloednieuwe webshop. Om de nieuwe webshop en mijn jubileum te vieren, geef ik jullie graag iets cadeau, want wie jarig is trakteert.
Shop heel de maand Juli online met 12,5% korting met de kortingsbon;

12,5jubileum

De webshop zal wekelijks aangevuld worden met nieuwe sieraden, dus check de site regelmatig voor dat ene perfecte sieraad!

« Terug naar overzicht