Over Inge Rens

In 2004 behaalde ik mijn diploma goudsmeden aan de Vakschool in Schoonhoven. Hierna heb ik mijn studie vervolgd aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht. Waar ik in 2008 ben afgestuurd met mijn collectie “Structures of Nature” als sieraadvormgever.

Vanaf dat moment ben ik, naast en parttime baan als goudsmid bij een juwelier, voor mezelf aan de slag gegaan in mijn eigen atelier aan huis.
Een aantal jaren later maakte ik de stap om mij fulltime te storten op mijn eigen sieradencollecties, waardoor ik al snel groeide uit mijn kleine atelier aan huis.

Goudsmid Bergen op Zoom

In December 2015 kwam mijn droom  en opende ik een eigen winkel met open atelier in Bergen op Zoom. Naast mijn eigen collecties, verkoop ik hier ook sieraden en horloges van zowel binnen- als buitenlandse ontwerpers.
In mijn werk staan design, kwaliteit en de klant centraal. Zilver en goud vormen de basis, vaak in combinatie met edelstenen en hout. Moderne architectuur is voor mij een onuitputtelijke inspiratiebron, wat goed terug te zien is in mijn werk.

Naast een vaste collectie die continue ontwikkeld, werk ik graag in opdracht. Het blijft bijzonder als ik van klanten het vertrouwen krijg om hun trouwringen te maken (de bezegeling van de liefde), emotioneel goud om mag smelten tot iets nieuws of een bijzondere edelsteen een nieuw jasje mag geven.

Sieraden worden vaak gegeven bij speciale gelegenheden en staan daarom symbool voor emotie. Het uitzoeken van een uniek sieraad is erg persoonlijk en ik help je daar graag bij. U bent van harte welkom in de Bosstraat 26 in Bergen op Zoom.