Algemene voorwaarden Inge Rens Jewellery Design

1. Bestellingen via de webwinkel.
Na ontvangst van de bestelling en betaling wordt u bestelling zo snel mogelijk in behandeling genomen.  U ontvangt uiterlijk binnen 3 dagen een bevestiging.

2. Bestellingen via de winkel.
U ontvangt een offerte per telefoon of mail. De offerte is 4 weken geldig. Na aanvaarding van de offerte  ontvangt u een factuur voor een aanbetaling van 50% van de overeengekomen prijs.

3. Betalingen.
In de webshop kunt u betalen via iDEAL en Bancontact. Bij bestellingen in de winkel kunt u of pinnen of contact betalen bij afhalen. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

4. Verzenden.
Bestellingen onder de € 100,- worden via PostNL verstuurd middels een brievenbuspakketje. U ontvangt dan van ons een track en trace code wanneer het brievenbuspakketje verstuurd is. De kosten hiervoor zijn € 4,-
Bestellingen boven de € 100,- worden aangetekend verzonden met Mikropakket. U krijgt een bericht met een track en trace code wanneer het sieraad verstuurd is. Wij rekenen € 10,- voor de verzendkosten. Het pakket is dan bij ons verzekerd.

5. Levertijden.
De levertijd kan per sieraad verschillen. Sommige producten die voorradig zijn worden na ontvangst van betaling binnen 2 werkdagen verzonden. Andere producten, zoals bijvoorbeeld ringen die nog op maar gemaakt moeten worden, hebben een langere levertijd. Het is raadzaam om van tevoren naar de levertijd te informeren wanneer het om een cadeau gaat of wanneer u het sieraad om welke reden dan ook snel nodig heeft. Meestal laten we na ontvangst van de bestelling even weten hoe lang de te verwachten levertijd is. Voor maatwerkopdrachten en trouwringen die in de winkel zijn besproken hanteren we een levertijd van 4 tot 8 weken.

6. Ruilen en retourneren.
Alle sieraden worden met liefde gemaakt. Mocht u desondanks niet tevreden zijn met uw aankoop, dan kunt u deze binnen 7 werkdagen ongedragen en onbeschadigd retourneren. Dit geldt niet voor maatwerkopdrachten en trouwringen. Hiervoor brengen wij 50% van de overeengekomen prijs in rekening. Dit bedrag komt overeen met de aanbetalingsfactuur.
Retourzendingen dienen vooraf kenbaar gemaakt te worden via info@ingerens.com. De kosten en de verzekering van de retourzending zijn voor eigen rekening. Stuur het sieraad, inclusief factuur en uw contactgegevens aangetekend retour naar onderstaand adres:

Inge Rens
Bosstraat 26
4611 ND Bergen op Zoom

Inge Rens Jewellery Design is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten tijdens de verzending. U kunt uitsluitend sieraden ruilen of retourneren die gekocht zijn via de webshop. Zodra het sieraad in goede staat is ontvangen, krijgt u het aankoopbedrag exclusief verzendkosten op uw rekening terug gestort binnen 30 dagen. Aankopen die in de winkel gedaan mogen alleen geruild worden. We geven geen geld terug maar ruilen voor een ander sieraad. Een tegoedbon is ook mogelijk!

7. Garantie.
Alle sieraden hebben 1 jaar garantie op materiaal- of constructiefouten, Uitgesloten van garantie zijn slijtage door het dragen, slijtage aan edelsteenzettingen en breuk of verlies van edelstenen. Helaas is niet altijd te achterhalen waardoor schade is ontstaan. Daarom kan ik hier geen garantie op geven. Slijtage aan sieraden is heel normaal. Sieraden met edelstenen of diamant in pootjeszettingen zijn extra kwetsbaar. Ik raad aan om de zettingen van sieraden 1x per jaar gratis bij mij te laten controleren.